top of page

LA  COMPANYIA

Facem una mica d'història...

 

Teatre de Vellut neix de la necessitat d’un grup de professionals de fomentar el teatre educatiu com a vehicle d’expressió i com a eina pedagògica als centres escolars.

A més, l’àmplia experiència dels components de la companyia en àmbits com són la interpretació, la dramatúrgia, la producció d’espectacles i tallers pedagògics fan que la companyia Teatre de Vellut sigui la millor opció per a dur el teatre a l’escola.

 

I aquests som nosaltres:

 

 

SERGIO BAOS

 

Llicenciat en Filologia Hispànica.

Com a actor s’ha format amb Leo Bassi, Alfredo Sanzol, Stephan Metz, Phillipe Peachaud, Joan Carles Bellviure o Pere Fullana. 

Ha participat en obres com Camarada K, Com cony s’escriu Txéchov, La rara anatomia dels centaures, Seqüències, el Malalt Imaginari, Amadeus, La maledicció dels morts de gana o El balcó.

És autor i director de Horroris Causa, premi projectes teatrals Ajuntament de Palma, Ivànov, ja no hi ha mosques i de Un tramvia anomenat desig.

Per a IB3, ha actuat a la sèrie Ous amb caragols i Treufoc, i ha estat guionista a les sèries de ficció Llàgrima de sang i Mossèn Capellà.

 

ALICIA GARAU

 

Llicenciada en Art Dramàtic per la RESAD de Madrid.

Formació continuada amb professionals com Carlos Aladro, Ernesto Arias, Will Keen al terreny teatral, Pep Armengol, Luis Gimeno i Alex Bowen a l’audiovisual.

Ha paticipat en obres com Ivànov, ja no hi ha mosques a Mallorca, Trabajos de amor perdidos, Mujeres y Criados, El castigo sin venganza o El perro del hortelano, entre d'altres, a la Fundación Siglo de Oro de Madrid. A IB3 ha col·laborat en les produccions Club de còmics, BIEL, La serra de Tramuntana, Mossèn Capellà i Laberint de passions. A més té una ampla experiència en  teatre educatiu.

 

 

MARGA LÓPEZ

 

Llicenciada en Psicología.

Com a actriu s´ha format amb professionals nacionals i internacionals com Joan Carles Bellviure, Lilo Baur, Haim Isaacs, Norman Taylor, Philippe Gaulier, Andrés Lima, Will Keen, Roger Pera i Montse Miralles.

Ha participat en projectes teatrals com Classe mitja acomodada (Cia Xesc Forteza), Estàs Bàrbara (Diabéticas Aceleradas), Memòria d'en Julià i El malalt Imaginari (Iguana Teatre), Horroris causa (TIC Teatre), El rei Pepet, L'estranya parella i Ser o no ser Otel·lo (Teatre Principal), Ivànov, ja no hi ha mosques i Un tramvia anomenat desig (El Somni Produccions).

És actriu i directora de doblatge i ha participat a Mossèn Capellà i a Treufoc d’IB3.

 

BERNAT MOLINA

 

Estudià Art Dramàtic a l'Academy of Live & Recorded Arts de Londres amb professors com John Mowat, John Wilde, Nickie Kelly, Martin Friend...

Ha participat en projectes teatrals com Romeu i JulietaExtrems o La dona de gingebre al Regne Unit.

A Mallorca ha participat en Viu el musical, Juana la Loca, La Celestina, Contes per somiar, La vida era un cabaret, Mama quiero ser autista, Illamor i Grease.

Ha dirigit Sense el pa davall el braç i Deliri d'una nit d'estiu.

És actor i director de doblatge i actuà en la sèrie Laberint de passions d'IB3.

 

SOFÍA MUÑIZ

 

Llicenciada en Art Dramàtic per l'Esadib i al Laboratori d'investigació teatral William Layton a Madrid. Continúa la seva formació amb Philippe Gaulier, Ernesto Arias, Gabriele Sofia, Haim Isaac i Alexey Levinskiy.

Ha participat en espectacles del CNTC amb la direcció d'Adolfo Marsillac com El médico de su honraFuenteovejuna, La gran vía, Don Gil de las calzas verdes, Desbarats (Teatre Principal) i Mamma mia (Teatro circo).

Participa en Llàgrima de sang (IB3), LADAT, i El beso del sueño de Gil Paradella (TVE).

Com a docent col·labora amb el Centre d'Art Dramàtic d'Artà, Teatre Vedea, Escola municipal del Teatre mar i terra, Escola de teatre Taujana, Escola de formació AMES impartint cursos de veu, interpretació i tècniques d'animació.

bottom of page